Summer School Gebiedsontwikkeling 2023

Schrijf je in! Vul dit korte formulier in: https://forms.gle/XNdk11vwzvvZMk2Z8

Van 8 tot en met 12 mei is de SUMMER SCHOOL GEBIEDSONTWIKKELING. Voor studenten die in de praktijk aan de slag willen gaan als professional. Aan het einde van de Summer School de garantie op een sollicitatiegesprek!

In de Summer School Gebiedsontwikkeling worden afstudeerders klaargestoomd voor de praktijk door vijf mooie bedrijven. Geen theorie, wel uitleg over de praktijk.

Praktijkgericht
Op de Universiteit leer je veel over methoden van onderzoek en theorieën t.a.v. ruimtelijke ontwikkeling. In de Summer School wordt je door de beste professionals uit de praktijk binnen één week volledig bijgespijkerd om een vliegende start te maken in de praktijk. We laten de theorie voor wat het is en duiken samen in de wereld van de praktijk: Wat is goed projectmanagement? Welke rollen zijn er in de ruimtelijke ontwikkeling? Hoe wordt een ruimtelijk plan financieel doorgerekend? Hoe zorg je ervoor dat jouw ruimtelijk plan groen licht krijgt? Hoe zorg je voor duurzame ruimtelijke plannen? Hoe stel je een solide business case op? Et cetera. Door de summer school ondek je waar je talenten liggen en welk deel van het werkveld het best bij je past.

Garantie op sollicitatie
De Summer School wordt gesponsord door publieke en private partijen. Dit betekent dat zij inhoudelijke onderdelen verzorgen. Het is ook een manier om deze partijen beter te leren kennen en je te oriënteren op de arbeidsmarkt. Aan het einde van de Summer School ben je ervan verzekerd dat je een vrijblijvend gesprek kan aangaan met één of meerdere van deze partijen. De sponsors hebben de intentie uitgesproken na de Summer School jonge talenten een kans te geven aan de slag te gaan binnen hun organisatie.

Programma
De Summer School duurt een week en het programma bestaat uit colleges, werkbezoeken, excursies, oefeningen, opdrachten, borrels en lunches. Aan het einde van de Summer School ontvang je een certificaat van deelneming. Je kunt dit certificaat op LinkedIn vermelden.

Voor wie
De Summer School richt zich op ambitieuze junioren die in de praktijk aan de slag willen gaan binnen het ruimtelijk domein. De instellingen verbonden aan de Summer School geven juist deze junioren kans. De Summer School staat open voor Master Studenten die hun scriptie deze zomer afronden. Ook ambitieuze Bachelor studenten kunnen zich aanmelden.

Meld je aan
Heb je interesse? Vul dit korte formulier in: https://forms.gle/XNdk11vwzvvZMk2Z8.
Voor vragen stuur een email naar koen@bureauraats.nl of een Whatsapp naar 06-42288065. Er is plek voor maximaal 18 studenten. Er wordt van de deelnemers een financiële bijdrage gevraagd van 100 euro.

Taal: Nederlands
Locatie(s): Amsterdam, Utrecht, Almere
Wanneer: 8 tot en met 12 mei 2023

Sponsors 2022